Locul nasterii:  Venlo
1986: A absolvit Universitatea Nijmegen
1991: A pus bazele unui cabinet privat de homeopatie in Bakkveen, Olanda
1991: Profesor la Scoala de Homeopatie din Olanda

Annette Sneevliet a inceput sa studieze homeopatia in anul 1982, in perioada studiilor de medicina la Universitatea Nijmegen (Olanda). In perioada 1987-1991 a urmat un curs intensiv cu Alphons Geukens la Centrul Homeopatic din Hechtel (Belgia).Annette Sneevliet a studiat metoda Sinergiei in mai multe tari: Germania, Elvetia, UK, Scotia, USA, India, Noua Zeelanda si Cehia.

Annette Sneevliet a pus bazele unor cursuri intensive de 5 zile la clinica ei privata din Olanda.

“In practica folosesc mai multe strategii pentru a descoperi remediul similimum pentru fiecare pacient. Cand remediul este cel potrivit, materia medica, repertoarul, temele si senzatia vor directiona spre acelasi remediu. In felul acesta ne apropiem cat mai mult de o prescriptie corecta.

In regnul mineralelor, tabelul periodic al elementelor ne furnizeaza informatii despre modul in care organismul pacientului functioneaza. Folosind tabelul plantelor Yakir, putem face acelasi lucru. In regnul animalelor putem intelege multitudinea de subregnuri intr-un mod evolutionist.

Coroborand toate aceste informatii, vom avea la dispozitie o sinergie a metodelor ce va usura in mod sigur practica homeopata.”