HOTEL CROWNE PLAZA 4*

Adresa: Bd. Poligrafiei 1, Bucuresti  (www.crowneplaza.ro)

Crowne Plaza Bucuresti face parte din lantul InterContinental Hotels Group care detine peste 4500 de hoteluri in intreaga lume. La nivel local, Crowne Plaza apartine grupului Ana Hotels, alaturi de alte 5 frumoase hoteluri la munte si pe litoral. Hotelul nostru pune la dispozitia oaspetilor sai conditii de cazare la cele mai inalte standarde, servicii excelente, acces la Internet (WIFI si de mare viteza) si facilitati de desfasurare a celor mai reusite evenimente.

Crowne Plaza este pozitionat perfect intre centrul orasului (4 km) si aeroportul international (12 km) intr-o oaza de verdeata. Hotelul este ideal amplasat in imediata vecinatate a Centrului de Expozitii Romexpo, World Trade Center, Herastrau Park si Muzeul Satului. Cel mai elegant Mall, zona rezidentiala, cat si cea de birouri, sunt usor accesibile, oferind vizitatorilor Bucurestiului multe oportunitati.

In momentul in care intri in holul generos cu mobilierul sau de culoare inchisa, scaune de piele crem si podele de marmura, vei fi intampinat de personalul prietenos al Receptiei si directionat catre camera sau apartamentul tau. Sarbatoreste sosirea ta cu un cocktail delicios intr-un colt plin de verdeata si armonie naturala, plonjeaza in piscina sau provoaca-ti prietenii la o partida de tenis in gradina hotelului.

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai transport de la aeroport cu microbuzul, la cerere, iar la plecare transferul este asigurat la fiecare ora.


SALILE DE CONFERINTE

Hotelul Crowne Plaza dispune de 16 sali cu o capacitate maxima de 450 de persoane, iar unele dintre ele au si terase cu multa verdeata. Sala Magnolia in care vor avea loc lucrarile celor doua evenimente este una dintre salile cu terasa cu multa verdeata.


CAZARE

Hotelul Crowne Plaza dispune de 165 de camere distribuite pe trei etaje, dintre care 132 de camere Standard, 14 camere Club, 11 apartamente Junior, 7 apartamente Executive si 1 apartament prezidential. Toate camerele sunt spatioase, au balcon catre gradina si sunt mobilate intr-un stil clasic modern cu accent pe culori calde si relaxante.

Apartamentele noastre elegante, fiecare avand farmecul si stilul propriu, sunt adaptate nevoilor oamenilor de afaceri ai secolului 21. Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai atat camere de nefumatori, cat si camere pentru persoane cu dizabilitati. Copiii care au varsta pana in 13 ani stau gratuit in camera impreuna cu parintii lor.