TERMENELE LIMITA PENTRU INSCRIERE CU TAXA REDUSA SUNT:
15 IULIE 2016 SI 15 SEPTEMBRIE 2016


CUM VA PUTETI INREGISTRA LA EVENIMENTE?

Va rugam sa va inscrieti online, accesand sectiunea “Inregistrare online“. Ulterior inregistrarii, puteti accesa contul personal, in baza numelui de utilizator si a parolei stabilite in formularul de inregistrare, pentru a rezerva cazare, pentru a plati online serviciile rezervate sau pentru a actualiza platile efectuate pentru transfer bancar offline sau propriul serviciu de Internet Banking.


GHID DE INREGISTRARE ONLINE

Va rugam sa respectati urmatorii pasi pentru inregistrarea online:
1. Accesati sectiunea “Inregistrare online
2. Completati toate campurile formularului afisat (va rugam sa retineti numele de utilizator si parola stabilite)
3. Apasati butonul “Pagina urmatoare”
4. Verificati informatiile furnizate si apasati butonul “Salveaza”
In acest moment sunteti inscris la evenimente.


VALIDAREA INREGISTRARII

Inregistrarea dvs. la cele doua evenimente va fi validata dupa ce operatorul evenimentelor primeste copiile documentelor de plata sau a datelor din documentele de plata.

In cazul platilor efectuate online, din contul personal de pe site, nu trebuie sa trimiteti dovada de plata operatorului (plata este inregistrata automat si trimisa operatorului).

In cazul platilor efectuate offline la banca (prin transfer bancar sau depunere numerar) sau prin serviciul personal de Internet Banking va rugam sa informati operatorul folosind una din urmatoarele metode:

ONLINE
• prin completarea sectiunii “Plata serviciilor achizitionate” din pagina “Contul meu” (accesati sectiunea “Ghid de utilizare a aplicatie online de inscriere“)
• prin e-mail, ca document scanat si atasat e-mailului, pe adresa: contact@homeopathy.eventernet.ro
OFFLINE
• Prin fax la numarul: 0332.40.88.07

VOUCHER DE SERVICII SI PLATI

Voucherul de servicii si plati (documentul ce contine situatia serviciilor rezervate si a platilor efectuate pentru cele doua evenimente) va fi trimis prin e-mail, pe adresa furnizata de dvs. in formularul de inregistrare, dupa data de 20 septembrie 2016. Va recomandam sa prezentati acest document la secretariatul evenimentelor (Holul Hotelului Crowne Plaza) pentru ridicarea materialelor.