RAJAN SANKARAN
RAJAN SANKARANINDIA
Dr. Rajan Sankaran este cunoscut pe plan international pentru conceptele sale inovatoare, in special definirea bolii ca iluzie, abordarea simptomelor mentale si a viselor, clasificarea remediilor pe regnuri si completarile la lista miasmelor existente.

Mai multe informatii>>

MISHA NORLAND
MISHA NORLANDMAREA BRITANIE (moderator sesiuni congres)
Misha Norland, nascut in anul 1943, a inceput sa studieze homeopatia in 1970 sub indrumarea lui John Damonte. El a ajutat la infiintarea Societatii Britanice de Homeopatie, iar in prezent este presedintele WISH.

Mai multe informatii >>

 

ANNETTE SNEEVLIET
ANNETTE SNEEVLIETOLANDA
Dr. Annette Sneevliet a inceput sa studieze homeopatia in anul 1982, in perioada studiilor de medicina la Universitatea Nijmegen (Olanda). In perioada 1987-1991 a urmat un curs intensiv cu Alphons Geukens la Centrul Homeopatic din Hechtel (Belgia).

Mai multe informatii >>

SUJIT CHATTERJEE
SUJIT CHATTERJEEINDIA
Dr. Sujit Chatterjee practica homeopatia clasica in Mumbai din 1983. El este un membru al Societatii “Homoeopathic Research and Charities”, unde impreuna cu Rajan Sankaran si grupul din Bombay a contribuit la dezvoltarea Metodei Senzatiei.

Mai multe informatii >>

MIKE KESZLER
MIKE KESZLERGERMANIA
Dr. Mike Keszler practica homeopatia din anul 1986. Din anul 1991 este lector la Academia de Homeopatie din Gauting, iar din anul 2009 organizeaza in Germania seminariile de cazuri live ale Dr. Rajan Sankaran.

Mai multe informatii >>

WILLI NEUHOLD
WILLI NEUHOLDAUSTRIA
Dr. Willi Neuhold practica homeopatia din 1989. A predat Metoda Senzatiei in Austria si Germania si a dezvoltat o modalitate unica de intelegere si utilizare a conceptului de miasma in cazurile acute si la copii.

Mai multe informatii >>

 

BOB BLAIR
BOB BLAIRMAREA BRITANIE
Dr. Bob Blair a absolvit Colegiul de Homeopatie din Londra in 2001 si a acumulat o bogata experienta in identificarea si tratarea sensibilitatilor alimentare, precum si ale altor tipuri de alergii si intolerante.

Mai multe informatii >>

GENTIANA CIUBUC
GENTIANA CIUBUCROMANIA
Dr. Gentiana Ciubuc a absolvit Facultatile de Medicina si de Farmacie din cadrul U.M.F. Iasi si conduce filiala din Romania a Academiei The Other Song. Practica homeopatia si urmeaza masterul de nutritie curativa si preventiva din cadrul U.M.F. Iasi.

Mai multe informatii>>