Sujit Chatterjee practica homeopatia clasica in Mumbai din 1983. El este un membru al Societatii “Homoeopathic Research and Charities”, unde impreuna cu Rajan Sankaran si grupul din Bombay a contribuit la dezvoltarea Metodei Senzatiei.

Este specializat in arta de a traduce modul lui de intelegere a pacientului in limbajul repertoarului. El integreaza aceasta abordare cu Metoda Senzatiei pentru a vindeca pacientii si pentru a preveni recidivele in conditii patologice ireversibile.

Are o experienta bogata si variata in tratarea mai multor cazuri severe de cancer. Foloseste in acest scop diverse actinide, precum si nitratul de uraniu, un remediu a carui eficienta a demonstrat-o in tratamentul cancerului.

Dr. Chatterjee trateaza cazuri patologice grave cum ar fi cancerul, prin administrarea de medicamente ce respecta recomandarile doctorului Prasanta si ale doctorului Pratip Banerjee.

Bogata sa experienta clinica si talentul oratoric l-au facut un vorbitor foarte apreciat in randul studentilor la homeopatie din intreaga lume. Dr. Chatterjee a avut un rol esential in domeniul studiilor homeopatice si de cercetare, prin succesul studiilor de caz in care a demonstrat eficacitatea remediilor.